De ultieme koopgids

The ultimate buying guide

Het kopen van een woning in Mallorca & Ibiza – De ultieme koopgids

Een prachtige kustlijn, meer dan 300 zonnige dagen per jaar en het spectaculaire landschap en berglandschap maken dit eiland tot het mooiste eiland van de Middellandse Zee. Het lijdt geen twijfel dat iedereen die dit mediterrane juweel bezoekt er verliefd op zal worden en dat is de reden waarom velen van hen besluiten om een woning te kopen en er hun vakantiehuis of permanente woning van te maken. Denkt u erover om naar het buitenland te verhuizen, maar weet u niet zeker wat u moet weten? Wij zijn er om u te helpen uw droomhuis te vinden.

Kjøper du et hus på Mallorca & Ibiza? Denne kjøpsguiden vil gi deg råd om den juridiske prosessen

Het koopproces op Mallorca kan een uitdaging zijn vanwege de taalbarrières en de verschillende juridische kwesties en voorschriften, en daarom is het zeer aan te raden om professioneel advies in te winnen bij vastgoedadvocaten. Het is ook raadzaam om een makelaar in te huren, omdat ze over het algemeen meertalig zijn en zeer ervaren in de markt en in staat zullen zijn om de locatie, het type woning en de juiste budgettoewijzing aan te bevelen. De eigenschappen geadverteerd op de portals meestal al de commissie vergoeding, die ongeveer 3-5% van de verkoopprijs.

Zodra u uw droomhuis hebt gevonden is het tijd om al het papierwerk te sorteren en voor te bereiden voor de notaris. Dit proces kan moeilijk zijn als je niet de juiste begeleiding hebt. Een onroerend goed advocaat zal u helpen met contracten, de NIE-toepassing, en de verschillende betalingen die moeten worden gedaan, kijk uit voor uw belangen, en zelfs uw eigendom te registreren bij het Kadaster.  Samengevat in een paar woorden: Een transporteur advocaat zorgt voor alles wat u nodig heeft.

Når du kjøper en eiendom på Mallorca & Ibiza, må du ta hensyn til det nødvendige papirarbeidet du trenger

Bij de aankoop van een huis in het buitenland is het essentieel om een checklist te hebben van elke stap en een proces uitleg, en deze gids zal helpen om de juiste woning te kiezen op de juiste locatie, met de hulp van de juiste advocaat die uw taal spreekt die u zal adviseren tijdens het hele proces. Hierin vindt u informatie over onroerend goed contracten, betalingen die moeten worden gedaan, hoe u een Land Registratie, Belastingen en alle benodigde documenten te doen bij de beslissing om ofwel kopen of verkopen van een woning in Mallorca & Ibiza.

 

In deze vastgoed aankoopgids vindt u alles wat u nodig heeft, maar als u nog meer informatie nodig heeft, neem dan contact met ons op. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

[contact-form-7 id=”3238″]